• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Açıklama Yazdırma (Revize)

AYERKA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Ali bey sonradan gönderdiğiniz dosyayı göremedim maalesef. Dediğiniz gibi günlük veriler büyük bir dosyadan hesaplanıp da yazdırılıyor. Bu nedenden dolayı hücre içindeki bilgi değişiyor fakat açıklama eklenmiyor. Son gönderdiğiniz kodlama benim istediğim gibi olan herhalde. Rica etsem tekrardan gönderbilirmisiniz.

Konu Sahibi
Dosyayı buraya da ekliyorum. ancak büyük dosyadan nasıl aldığınızı belirtirseniz, işiniz daha kolaylaşabilir
Ürüne göre verileri etopla formülü ile getiriyorum. Göndermiş olduğunuz dosyada "Tamam" butonu koşmuşsunuz. Fakat bana bir önceki dosyada yaptığınız gibi otomatik olarak değişmesi gerekiyor.

Ürüne göre verileri etopla formülü ile getiriyorum.
GÜNLÜK ÜRETİM VERİLERİ sayfasında formül yok, ben bu sayfaya nasıl veri aldığınızı sormuştum.
Verileri topluca aktarması için düğme koydum, çünkü makronun çalışması için bir tetikleyici lazım, ilk dosyada tetikleme olayı C sütunundaki hücrelerde değişim yapmak şeklindeydi.

Konu Sahibi
GÜNLÜK ÜRETİM VERİLERİ sayfasında formül yok, ben bu sayfaya nasıl veri aldığınızı sormuştum.
Verileri topluca aktarması için düğme koydum, çünkü makronun çalışması için bir tetikleyici lazım, ilk dosyada tetikleme olayı C sütunundaki hücrelerde değişim yapmak şeklindeydi.
Hücre içindeki verinin formül ile değişmesiyle tetikleme algılanamaz mı?

Geri