• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 4 Kritere göre Eğersay Yinelenenleri Kaldır. Yardım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bulentkars

Yeni Üye
Aldığı beğeni
104
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba;

Dün sağolsun Sayın ASKAN hocam yardımcı oldu ancak konu kapandığı için yazamadım,
Ben örnekte 3 şube için istemiştim ancak 5 şubemiz var ve ben kodu uyarlayamadım.
Nihai tablo ektedir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Önceki talep yazım
Ekteki tabloda örnek ile anlattım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

Sonuç sayfasında "E,F,G"2 hücrelerine gün ay yıl girilecek.
Sonuç sayfasında B2 hücresine formül girilecek
A kolonunda iş yerikodu ve "E,F,G" hücrelerindeki veriyi PYS sayfasında süzüp PYS Sayfasındaki AC kolonunu yinelenleri kaldır yaparak saymak istiyorum.

Çözüm
Hocam diğer kodla arasındaki farklara iyi bakarsanız kodu çözmeniz lazım
önceki kodlarda 1-2-3 şeklinde müşteri çıkış referansı vardı. şimdi 1-3-9-10-11 kodlar var. Case yapısında onları belirtik ayırıyoruz. Eğerki farklı uygulayacak iseniz bilgi babında veriyorum.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Hocam diğer kodla arasındaki farklara iyi bakarsanız kodu çözmeniz lazım
önceki kodlarda 1-2-3 şeklinde müşteri çıkış referansı vardı. şimdi 1-3-9-10-11 kodlar var. Case yapısında onları belirtik ayırıyoruz. Eğerki farklı uygulayacak iseniz bilgi babında veriyorum.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Arkadaşlar Merhaba;

Dün sağolsun Sayın ASKAN hocam yardımcı oldu ancak konu kapandığı için yazamadım,
Ben örnekte 3 şube için istemiştim ancak 5 şubemiz var ve ben kodu uyarlayamadım.
Nihai tablo ektedir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Önceki talep yazım
Ekteki tabloda örnek ile anlattım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

Sonuç sayfasında "E,F,G"2 hücrelerine gün ay yıl girilecek.
Sonuç sayfasında B2 hücresine formül girilecek
A kolonunda iş yerikodu ve "E,F,G" hücrelerindeki veriyi PYS sayfasında süzüp PYS Sayfasındaki AC kolonunu yinelenleri kaldır yaparak saymak istiyorum.
Alternatif olsun

Konu Sahibi
Sayın Askan
Sayın Murat_8181
Elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler. Tam işimi gördü.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri