purplelake
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 3
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, excelde makro ile bir sayfadaki verileri, diğer sayfadaki başlıklarla eşleştirerek, son solu satıra yazmak istiyorum. Ekteki örnek dosyadan gitmek gerekirse;
"isimler" sayfasındaki isimlerin karşısında yer alan "value" sütunundaki değeri, daha fazla isim yer alan "tüm isimler" sayfasındaki ilgili ismin altına olacak şekilde dolu satırları atlayarak il boş satıra yazmasını istiyorum. Ekteki dosyada 2. satır dolu olduğundan 3. satıra yazılması gerekli. Makro hergün çalışacak ve ilk boş satır doldurulacak.
İlk boş satıra yazılması gerektiğinden ve hergün satır ekleneceğinden düşeyara ile yapamadım.
Uğraştım ama olmadı....
"isimler" sayfasındaki isimlerin karşısında yer alan "value" sütunundaki değeri, daha fazla isim yer alan "tüm isimler" sayfasındaki ilgili ismin altına olacak şekilde dolu satırları atlayarak il boş satıra yazmasını istiyorum. Ekteki dosyada 2. satır dolu olduğundan 3. satıra yazılması gerekli. Makro hergün çalışacak ve ilk boş satır doldurulacak.
İlk boş satıra yazılması gerektiğinden ve hergün satır ekleneceğinden düşeyara ile yapamadım.
Uğraştım ama olmadı....
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.