teyadih
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 135
- Excel V
- Office 2016 EN
- Gold Bitiş
- 8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Sayın 52779 tarafından aşağıdaki linkteki konu için yazılan Y ve Z sütunundaki formüller sayfa1 de çalıştı sıkıntı yok. Sayın 52779 kusura bakmasın ben asıl dosyamdaki bilgilerin içinde başlık detayı olduğunu atlamışım ve örnek dosyamda da sıkıntısız çalıştığı için de çözüldü olarak işaretlediğim için konu kapandığından yeni konu açmak zorunda kaldım. Size zahmet Y ve Z deki formülü ekli dosyada detaylı olarak açıkladığım şekilde aralarda başlık olduğunda da verecek şekilde güncelleyebilir misiniz?
excelcozum.com
Sayın 52779 tarafından aşağıdaki linkteki konu için yazılan Y ve Z sütunundaki formüller sayfa1 de çalıştı sıkıntı yok. Sayın 52779 kusura bakmasın ben asıl dosyamdaki bilgilerin içinde başlık detayı olduğunu atlamışım ve örnek dosyamda da sıkıntısız çalıştığı için de çözüldü olarak işaretlediğim için konu kapandığından yeni konu açmak zorunda kaldım. Size zahmet Y ve Z deki formülü ekli dosyada detaylı olarak açıkladığım şekilde aralarda başlık olduğunda da verecek şekilde güncelleyebilir misiniz?

Çözüldü - 2 farklı hücreyi dikkate alarak sıra numarası vermesi
Merhaba arkadaşlar. Ekli dosyada detaylı olarak açıkladığım üzere önce C sütunundaki sicili, daha sonra I sütunundaki tarihi dikkate alarak U sütununa sıra numarası verecek bir formüle ihtiyacım var. Yardım edebilir misiniz?

Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.